EmailFacebook

Bedrijf

Pannekoek Orchideeën is een modern glastuinbouwbedrijf gevestigd in Berkel en Rodenrijs met een oppervlakte van 40.000 m2. We zijn gespecialiseerd in de teelt en verkoop van de kleinbloemige Phalaenopsis. De verkoop richt zich vooral op retail, bouwmarkten en tuincentra. Onze kracht is een samenspel tussen de meest moderne teelttechniek, optimaal productiesysteem, vakmanschap, maatwerk en de betrokkenheid van onze medewerkers.

Wij staan voor kwaliteit, diversiteit in kleuren, deskundig verkoopadvies. Veertig gedreven en ervaren medewerkers streven dagelijks naar de hoogst haalbare kwaliteit naar de wensen van de klant.

puur. passie. perfectie

De kernwaarden van Pannekoek Orchideeën zijn Puur, Passie en Perfectie. Deze drie kernwaarden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

  • Puur: Onze producten worden zuiver en eerlijk gekweekt, van begin tot eind. De natuur en het milieu zijn belangrijk voor ons en daar houden we rekening mee.
  • Passie: Onze producten worden met passie en met liefde verzorgd van binnenkomst tot het eindstation. Wij doen er alles aan om de plant optimaal te laten groeien en bloeien.
  • Perfectie: Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Pannekoek Orchideeën streeft naar perfectie in kwaliteit en schoonheid.

Historie

tijdlijn1